Actualment 14 entitats formen part d’Artibarri, Artibarri agrupa  el teixit associatiu d’entotats de caracter social i transformador. La Unió aplega entitats de diverses naturalese.

Tot seguit us les presentem!

Som un espai professionalitzat on la creativitat i les arts escèniques estan al servei de col.lectius vulnerables i fomenten el desenvolupament de la societat. Incidim en àmbits com el teatre, l’art comunitari, la memòria històrica, el desenvolupament juvenil, els aprenentatges artístics, l’ecologia i la hibrídació de processos (comerç, arts plàstiques, cultura urbana, noves tecnologies, etc).
És una organització que treballa des de l’art i la cultura per la transformació de la societat, des de fa 24 anys.

rtescena Social, té com a objectiu la dinamització comunitària a través de les arts escèniques per fomentar la cohesió social i promoure les relacions d’intercanvi generacional. L’associació parteix per les seves intervencions dels fonaments del teatre i de l’educació social. Artescena ha intervingut en àmbits molt variats, promovent processos socials i artístics. Desenvolupa els seus projectes amb col·lectius en risc d’exclusió social, de nouvinguts, gent gran, joventut i dones.

Basket  Beat som una entitat , una metodologia amb la que acompanyem a persones en el seu creixement a través de la creació  i aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.

Colectic és un projecte cooperatiu sense ànim de lucre que treballa per la inclusió, l’autonomia i l’apoderament de les persones i les comunitats als àmbits social, laboral i tecnològic; tot entenent i utilitzant la tecnologia com una eina de participació i transformació social.

IDENSITAT és un projecte d’art que experimenta, mitjançant processos creatius, formes d’incidir en el territori en les seves dimensions espacial, temporal i social. S’articula com a sistema que incorpora altres projectes, accions o intervencions que es despleguen en diferents espais i contextos. Impulsa un conglomerat d’estratègies per dur a terme activitats que combinen recerca, producció, gestió, educació i comunicació.

Mixité és fruit de la inquietud i les ganes de contribuir a la transformació social, ecològica i econòmica del territori. Ens mou el desig de col·laborar en la construcció de nous models de desenvolupament des de solucions comunes i participades que integrin les comunitats locals.

El parlante es una entidad de carácter cultural, social y educativo, fundada en 2009.

Entendemos la comunicación como un proceso de diálogo constante, y utilizamos las tecnologías audiovisuales como instrumentos de transformación y cambio.

EART som un equip de persones de formació tant artística, com educativa i de la gestió cultural, que aportem la nostra experiència i una mirada plural al context i a la realitat de cada una de les nostres propostes.

A partir de les comunitats INNOVEM en processos de desenvolupament local
-Promovem el diàleg crític, la cultura de pau i la interculturalitat.
-Intermediem entre actors institucionals, associatius i veïnals.
-Impulsem les noves tecnologies i l’smart des de les necessitats i propostes dels barris.
-Promovem l’economia social i solidària des de l’acció comunitària i la proximitat.
-Fomentem la comunicació local–global.


LaFundició es una cooperativa creada en 2006 que impulsa procesos colectivos de construcción de conocimiento, prácticas culturales y formas de relación, entendidos como recursos de uso común y como actividades “controversiales” y situadas.

01-rgb online

Som una entitat de professionals de les arts escèniques, la psicologia i la pedagogia que ens dediquem a acompanyar persones i grups per promoure la salut emocional i relacional de la societat. A través de la facilitació de grups i les arts escèniques impulsem projectes artístics i formatius, per moure i reconstruir, per viure i conviure millor. Per ser més qui som.

logo sinapisi

Sinapsis és una entitat sense ànim de lucre que des de 2006 impulsa pràctiques i processos de treball col·laboratius i en xarxa en la intersecció entre art, educació i comunitat. Desenvolupem projectes, recerca i consultoria i publiquem Polièdrica, mitjà de comunicació independent sobre art i escola, cultura comunitària, mediació artística i drets culturals.

 

Teleduca, educació i comunicació és un col·lectiu independent i interdisciplinar de professionals, provinents de diverses especialitats relacionades amb l’educació i la comunicació.

Pedagogies col·lectives // Pràctiques artístiques col·laboratives // Treball en xarxa // Mediació cultural // Comunitats d’aprenentatge // Decadència cultural / Mediació crítica als centres culturals

Captura de pantalla (46)

Des de Xamfrà reivindiquem que si la cultura és patrimoni de la humanitat, generar-la és patrimoni de la comunitat. I fer comunitat demana una mirada atenta i respectuosa i, sobretot, una mirada de 360 graus.